کتاب سفرنگاره اثر بهمن نامور مطلق درمرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس نقد و بررسی شد.


تاریخ انتشار: ۱۳۹۳/۱۱/۵ - ۰:۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷/۷/۱۵ - ۱۵:۲۰:۱
 کتاب سفرنگاره اثر بهمن نامور مطلق درمرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس نقد و بررسی شد.
در تاريخ پنجشنبه 2/11/93 كتاب سفر نگاره اثر نامور مطلق معاون سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در مركز فارس رو نمايي شد. در اين نشست علاوه بر علاقمندان عرصه كتاب، مدير مركز اسناد و كتابخانه ملي فارس، مدير اداره كل فرهنگ و ارشاد، مدير كل ميراث فرهنگي فارس و رئيس دانشگاه هنر شيراز حضور داشتند.
در اين مراسم ؛ دکتر علیرضا انوشیروانی با بیان اینکه کتاب سفرنگاره مرا غافلگیر کرد افزود: این کتاب سه منطقه جذاب و دیدنی ایران شامل اداب سورت در ساری، تار یخ مراد در کرج و کوهرنگ معرفی شده است. وی اظهارداشت: این کتاب یک سفرنامه صرف نیست بلکه یک رمان فلسفی است که جریان سیال ذهن را با تکنیک خاص و ویژه روایت می کند . انوشیروانی با بیان اینکه توضیح و تفسیرها در این کتاب بسیار زنده صورت گرفته است اضافه کرد: در کتاب سفرنگاره دغدغه مهاجرت جوانان آمده است که نویسنده این موضوع را با نثر زیبا به نگارش در آورده است.
یکی دیگر از استادان دانشگاه نیز ادامه داد: نویسنده در این کتاب در قالب یک منتقد اجتماعی نقش آفرینی کرده است و نویسنده می داند چه می خواهد و گمگشته و یا در جستجوی گم کرده نیست. به گفته دکتر طیبه بهمنی، در این کتاب نویسنده خواسته خود را در پی فضای بکر و تازه ای جستجو می کند.
دیگر استاد دانشگاه حاضر در این نشست علمی هم با اشاره به اینکه کتاب سفرنامه مبحث چند جغرافیایی را مطرح می کند گفت: این کتاب تخیل نگاری است و دارای ویژگی های عینی و ذهنی است. دکتر مهناز رئوف زاده عنوان کرد: این کتاب مرز میان تخیل نگاری و رمان است و تمامی ویژگی های خود تخیل نگاری را رعایت رده است. وی افزود: کتاب سفر نگاره بر اساس حقیقت به وجه عینی خود تخیل نگاری شکل گرفته و از طرفی نویسنده به دنبال موقعیت وجودی خویش است که این موضوع به وجه ذهنی تخیل نگاری باز می گردد.
در این آیین نویسنده کتاب سفر نگاره و معاون صنایع دستی کشور نیز گفت: باید تجربیاتمان را به تاریخ تبدیل کنیم و این اقدام تنها با نوشتن خاطره ها امکان پذیر است. بهمن نامور مطلق بیان کرد: اگر خاطرات و تجربیات به تاریخ پیوند بخورد نسل های آینده انها را تکرار نخواهد کرد و در نهایت همه ما موظف به نوشتن و نگارش دانسته ها و داشته های خود هستیم.