برگزاری نشست معرفی نتایج پژوهش‌های اعضای کتابخانه ملی


تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۱۱/۲۴ - ۲۰:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۱:۹:۴۳
برگزاری نشست معرفی نتایج پژوهش‌های اعضای کتابخانه ملی
نشست معرفی نتایج پژوهش‌های اعضای کتابخانه ملی با عنوان «نسبت فلسفه و سخن وری در پرتو تحلیل دیالوگ گرگیاس افلاطون» برگزار می‌شود.
نشست معرفی نتایج پژوهش‌های اعضای کتابخانه ملی با عنوان «نسبت فلسفه و سخن وری در پرتو تحلیل دیالوگ گرگیاس افلاطون» برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، در راستای اهداف کتابخانه ملی در زمینه فراهم کردن بستری مناسب برای پژوهشگران، اداره کل اطلاع رسانی کتابخانه ملی با تخصیص اتاق‌های ویژه به پژوهشگرانی که دارای طرح‌های مدون پژوهشی هستند، فضاهای اختصاصی که دارای امکانات مناسب جهت مطالعه و استفاده از امکانات پژوهشی کتابخانه را دارا هستند ، فراهم نموده است.
در حال حاضر تعداد 25 اتاق با تمامی امکانات لازم جهت استفاده محققانی که عضو کتابخانه ملی هستند بدین منظور در تالارهای تخصصی و عمومی کتابخانه ملی، فراهم شده است.
اداره کل اطلاع رسانی کتابخانه ملی قصد دارد در نشست‌هایی نتایج تحقیقاتِ اعضای پژوهشگری را که از سراهای پژوهش کتابخانه در راستای انجام طرح‌های پژوهشی خود استفاده کرده‌اند، اطلاع‌رسانی کند.
در همین راستا دومین نشست با عنوان «نسبت فلسفه و سخن وری در پرتو تحلیل دیالوگ گرگیاس افلاطون» روز چهارشنبه 27 بهمن از ساعت 10:30 الی 12 در اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی برگزار می‌شود.
در این نشست غلامرضا اصفهانی از پژوهشگران برتر کتابخانه ملی، به ارتباط متقابل فلسفه و هنر سخنوری که در رساله گرگیاس افلاطون بیان شده است، به سخنرانی می‌پردازد.
گرگیاس، رساله‌ای در مقابل جریانات اجتماعی یونان است و همه مردان سیاسی آتن را زیر سوال می‌برد. موضوع رساله درباره سخنوری است. در بخش اول آن افلاطون از قول سقراط سعی دارد بیان کند که سخنوری مشروعیت ندارد و نمی‌تواند معیاری برای تعیین حق و باطل باشد.
گفتنی است اولین نشست معرفی نتایج پژوهش‌های اعضای کتابخانه ملی تحت عنوان «درآمدی بر فلسفه سیاسی لئو اشتراوس» هفته گذشته با حضور ایرج آذرفزا دانشجوی دکتری فلسفه دانشگاه تهران و از پژوهشگران برتر کتابخانه ملی، برگزار شد.
لازم به ذکر است سایر پژوهشگران عضو کتابخانه ملی هم می‌توانند آثار پژوهشی و تالیفی خود را به قسمت مرجع مجازی و سرای پژوهش ارائه کنند تا مقدمات لازم برای معرفی آثارشان انجام شود.