نقش آینده نگاری در تدوین سند تحول کتابخانه ملی


تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۸/۱۳ - ۹:۴۲:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸/۸/۱۳ - ۱۰:۱۶:۱۸
نقش آینده نگاری در تدوین سند تحول کتابخانه ملی
دومین پیش نشست پنل آینده کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، دومین پیش نشست پنل آینده کتابخانه ملی در اندیشگاه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

در آغاز این نشست، بابک زنده‌دل با برشمردن فرایند تدوین سند از شباهت‌ها و تفاوت‌های سند تحول با اسناد پیشین که در دوره‌های مختلف در کتابخانه ملی تدوین شده بود سخن گفت.

وی چهارمحور اصلی "غنی سازی تجربه کاربری"، "کتابخانه به مثابه پلتفرم"، "حفاظت و صیانت از منابع" و "نوآوری" را به عنوان سرفصل‌های سند تحول تدوین شده برشمرد. 

در ادامه فریبرز خسروی ضمن تقدیر از فعالیت‌های انجام شده در خصوص لزوم اتصال سناریوهای آینده با شرایط و پتانسیل‌های درونی و کنونی به بیان مطالب پرداخت.

در پایان این نشست، مهدی ذوالفقاری‌زاده با جمع بندی موارد در خصوص چیدمان بیان مطالب در پنل اصلی همایش، مباحثی را مطرح کرد و مقرر شد با دو رویکرد نگاه به روندهای آینده و در نظر داشتن شرایط درونی مطالب ارائه شود.

این نشست با دبیری اعظم نجفقلی‌نژاد از اعضای هیئت علمی سازمان اسناد و کتابخانه ملی و با حضور فریبرز خسروی- معاون کتابخانه ملی و رییس انجمن کتابداری و اطلاع رسانی، مهدی ذوالفقاری‌زاده- استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه تهران و مشاور آینده پژوهی، بابک زنده دل نوبری- مدیرکل برنامه ریزی و توسعه و مدیر پروژه تدوین سند تحول دانش بنیان کتابخانه ملی ایران و جمعی از خبرگانی که در فرایند تدوین سند تحول مشارکت داشتند، برگزار شد.

انتهای مطلب/