آداب غذايي دربار صفوی با همکاری کتابخانه ملی ایران معرفی میشود
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، اولين نمايشگاه کارآفريني فرهنگي با عنوان «آداب سفره و مهمانپذيري دربار صفوي» به همت دانشگاه هنر و با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی(مدیریت مرکزی اصفهان) برگزار شد.
اين نمايشگاه براي اولين بار در سطح كشور با هدف كارآفريني در عرصه فرهنگ و هنر و استفاده از رويكردهاي خلاقانه برپا خواهد شد و سعي در احياء، بازسازي و اشاعه ارزشها و ميراث رو به زوال و فراموشي دارد.
معرفی فرهنگ غذايي و رسوم پذيرايي در دربار ايران در دوره صفويه در این نمایشگاه مورد توجه قرارگرفته است.
فرهنگ غذايي مجموعه اي از آداب و رسوم خوردن، نوع پخت و چگونگي غذاها و شيوه خوردن آن و برخي موارد ديگر است که در هر کشور و ناحيهاي متناسب با محيط جغرافيايي و فرهنگ آن شکل ميگيرد و از نسلي به نسل ديگر منتقل ميشود.
به نظر ميرسد از اين ذخيره فرهنگي رد پاي مشهودي را نميتوان در فرهنگ غذايي امروزه با نام "فرهنگ غذايي صفوي" پيدا کرد.
اجرای نمایش خیاباني دانيال و رويا به کارگرداني احسان انصاريان و اجرای موسیقی روايي بازديد به سرپرستي پيمان صادقي و سرو نوشیدنی و خوراکهای مستخرج از متون خطي صفوي از برنامههای جانبی این نمایشگاه بود.
انتهای خبر/