برگزاری چهارمین کارگاه آموزشی برنامه حافظه جهانی یونسکو در سال جاری در خرم‌آباد


تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۶/۲۴ - ۱۴:۴۳:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ - ۹:۵۷:۳۷
برگزاری چهارمین کارگاه آموزشی برنامه حافظه جهانی یونسکو در سال جاری در خرم‌آباد
چهارمین کارگاه آموزشی برنامه حافظه جهانی در سال جاری، بعد از استانهای فارس، همدان و کردستان، در تاریخ 21 و 22 شهریور ماه جاری در استان لرستان، شهرستان خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اسناد و کتابخانه ملی ایران، در افتتاحیه این کارگاه نماینده شهرستان خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی، شهردار، معاون توسعه عمرانی استانداری، رییس شورای شهرستان خرم‌آباد و رییس و معاونین اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان حضور داشتند.

در این کارگاه دو روزه که با استقبال بیش از 90 نفر از علاقمندان حوزه میراث مستند، متخصصان و کارشناسان از بیشتر شهرهای استان لرستان همراه بود، ابتدا فرهاد نظری، دبیر علمی کمیته ملی حافظه جهانی، درباره اهمیت میراث فرهنگی و به طور ویژه میراث مستند در حفاظت از هویت فرهنگی و تمدنی ملت‌ها، اقوام، گروه‌ها و خانواده‌ها، همچنین نقش حمایتی برنامه حافظه جهانی در توسعه این جایگاه سخن گفت. سپس سوسن اصیلی، عضو حقیقی این کمیته، با تشریح وظایف کمیته ملی حافظه جهانی و زیر گروه‌های آن به بیان شاخصهای میراث مستند پرداخت. فریبا افکاری و مژده محمدی از دیگر اعضای کمیته ملی حافظه جهانی نیز در پنلهای مجزا به بیان ویژگیهای آثار ثبت شده در برنامه حافظه جهانی، میراث دیداری- شنیداری و نحوه حفاظت و مرمت آثار مستند پرداختند.

این کارگاه به همت دبیرخانه کمیته ملی حافظه جهانی در دفتر امور بین‌الملل سازمان اسناد و کتابخانه ملی و همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان برگزار شد. در این سفر اعضای کمیته ملی حافظه جهانی از دو مجموعه خصوصی اسناد و نسخ خط و مجموعه فلک‌الافلاک خرم‌آباد نیز بازدید کردند. همچنین طرح ایجاد کارگروه استانی کمیته ملی حافظه جهانی مورد بررسی قرار گرفت.