برپایی آیین گرامیداشت روز کارمند و معرفی کارمندان نمونه


تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۶/۷ - ۱۶:۲۴:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷/۶/۷ - ۱۶:۲۶:۴۱
برپایی آیین گرامیداشت روز کارمند و معرفی کارمندان نمونه
آیین گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند، صبح چهارشنبه 7 شهریور در تالار قلم سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، «اشرف بروجردی»؛ رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران پشت تریبون حاضر شد و نکاتی را با کارکنان و کارمندان سازمان در میان گذاشت. او با یادکردی از شهیدان رجایی و باهنر گفت: آنان آرمان و ایده ای را تتبع می کردند که ارزش بود.

او اضافه کرد: در تحولات فرهنگی و اجتماعی بیشترشرایط حال را نگاه می کنیم تا پایه ها و اساسی که رفتارمان را با آن شکل دهیم. اما باید در نظر داشت که هر مناسبتی و اتفاقی و مقطعی از مقاطع زندگی ما برخوردار از پشتوانه و عقبه و تاریخچه است. باید دوباره زندگی مان و رفتارمان و نگاه مان به زندگی بازنگری شود. بخش هایی که آسیب رساننده است را باید حذف کنیم و کمک کنیم به شرایطی که هم برای خودمان تاثیرگذار باشد و هم برای دیگران تغییر و تحول ایجاد کند. مرجعیت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران باید برای جامعه شناسانده شود و مورد بهره برداری قرار گیرد که معطوف به نوع رفتار ماست و وقتی دیگران به رفتار ما نگاه می کنند، بنا به آن حکم می کنند.

بروجردی در تشریح اهمیت روز کارمند گفت: نمی توان بر زحمات کسی، چشم پوشی کرد. همه می کوشند بهترین خدمات ارائه شود و قطعا انتخاب کارمند نمونه، جزئی از کل است. من همه را صاحب اثر و تاثیر و نافذ در مجموعه حرکت های سازمان می بینم. باید باور داشته باشیم که هریک از ما تاثیرگذار هستیم. کارمند نمونه در انحصار افراد نیست بلکه در تجلی آن، ظهور و بروز پیدا می کند و کل مجموعه را نمایندگی می کند.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران  اظهار داشت: بخش عمده نیازهای ما ساخته و پرداخته نگاه های فرهنگی است که افراد دارند. جامعه باید به رفتار مطلوبی معطوف شود که با دوتا دوتا چهارتای عقلی در تناسب است. انتظار دارم تحول بیشتری را در آنچه عرضه می کنیم شاهد باشیم و این مهم، نیازمند افزایش و فراگیر شدن است. عزیمت تلاش ما برای رشد و شکوفایی است و زحمات همه قابل تقدیر و ستایش است و امیدوارم منشا تحول باشد. همه باید بدانند که می توانند در تحولات امروز و آینده ایران زمین موثر باشند و اثبات کنند، سطح کارمندان و میزان تعاملات اجتماعی شان، می تواند به عنوان شاخص قلمداد شود.

وی سپس به نکته ای دیگر اشاره کرد و گفت: اگر فکر می کنید، در حق تان اجحاف شده است، به این فکر کنید که شما چقدر توانسته اید، نقش تان را بطور کامل ایفا کنید. اینکه همه جا بدهکار باشیم، تضعیف کننده عملکرد ماست. باید ایفای کامل نقش داشته باشید، فداکاری کرده اید و کمک به تغییر کرده اید. باید از خواسته های شخصی مان چشم بپوشیم و بدانیم ما چه کرده ایم.

 

در ادامه، «محمدرضا زائری» برای حاضران سخن گفت. او با طرح یک پرسش که برای ما چقدر علی، امام است، بیان کرد: غیر از وجود خدا که مطلق است، همه چیز در جهان نسبی است. مهم ترین و جدی ترین مسئله زندگی، مرگ است و لحظه ای که از این دنیا می رویم، با آن روبرو می شویم زیرا که گفته اند مرگ صندوق مومن و کندوی مومن است.

او ادامه داد: این روزها در و دیوار از علی می گوید اما او چقدر در زندگی روزمره ما جای دارد. همه اسم علی رواج دارد اما رسم علی چطور؟! پس از مرگ، می پرسند نمازت کو؟ نمازت را باید ببینیم. عمل به سیره علی، این است که ممکن است تو در کنار خانواده ات نشسته باشی و از اعتکاف در مسجد بالاتر است. وقتی در جامعه رشوه و دروغ جریان داشته باشد، نمی توان رنگ و بوی علی را در جامعه داد. کاری به دولت و حکومت نداشته باشیم، خود را قضاوت کنیم که چقدر علی، امام ماست.

در پایان این برنامه، کارمندان نمونه معرفی شدند و بعد، گروه اشتیاق به خوانندگی علیرضا قربانی به اجرای برنامه پرداختند.نآن