دکتر صلاحی: دیجیتالی شدن منابع و کتاب ها، مانعی برای فروش کتاب ناشران و مولفان نیست


تاریخ انتشار: ۱۳۹۰/۸/۹ - ۲۰:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۸:۵۰:۴۸
دکتر صلاحی: دیجیتالی شدن منابع و کتاب ها، مانعی برای فروش کتاب ناشران و مولفان نیست

رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران در ديدار با مدير عامل موسسه خانه كتاب ديجيتالي شدن منابع و كتاب ها را فرصتي براي رشد مطالعه و فروش كتاب دانست.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي ج.ا.ا.، دكتر اسحق صلاحي امروز صبح در بازديد از موسسه خانه كتاب با علي شجاعي صائين ديدار كرد.
رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي در اين ديدار با اشاره به الزام ديجيتالي شدن كتاب ها براي پژوهش گفت: همان گونه كه طبق قانون واسپاري، هر ناشر موظف به تحويل دو نسخه از هر كتاب چاپي به كتابخانه ملي است، براي ايجاد كتابخانه ديجيتال و در دسترس قرار دادن منابع بايد قوانيني تصويب شود تا امكان در اختيار قراردادن متن كامل كتاب براي پژوهشگران فراهم شود.
وي با توجه به زمان بر و پرهزينه بودن تهيه تصاوير از كتاب ها جهت استفاده در فضاي مجازي و ديجيتال افزود: اميدواريم با همكاري نهادهاي مربوطه، نياز پژوهشي محققان در سرتا سر كشور را به صورت عادلانه تامين و بتوانيم از آسيب ديدگي ها و از بين رفتن كتابها در اثر استفاده ناصحيح جلوگيري كنيم.
دكتر صلاحي ادامه داد: ديجيتالي شدن منابع و كتاب ها نه تنها مانعي براي فروش كتاب توسط ناشران و مولفان نيست، با توجه به اين جمله مقام معظم رهبري كه فرمودند: هيچ چيز جاي كتاب را نمي گيرد، در طي زمان شاهد رشد مطالعه و فروش كتاب نيز خواهيم بود.
وي همچنين بر همكاري كتابخانه ملي و خانه كتاب در جهت اجراي تفاهم نامه هاي امضاء شده في مابين، جمع آوري و حفظ ميراث ملي تاكيد كرد.
مدير عامل خانه كتاب نيز در اين ديدار ضمن بيان گزارشي از عملكرد و اهداف موسسه خانه كتاب، بر همكاري و تعامل بين كتابخانه ملي و خانه كتاب تاكيد كرد.
در بازديد رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي از خانه كتاب، وي از بخش هاي مختلف اين موسسه، كتاب هفته و خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)ديدن كرد.