حجت الاسلام ادیب یزدی در دومین همایش " حماسه ماندگار 9 دی" : در دفاع از ولایت نباید مصلحت اندیشی کرد


تاریخ انتشار: ۱۳۹۰/۱۰/۱۱ - ۲۰:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۸:۲۳:۳۹
حجت الاسلام ادیب یزدی در دومین همایش

گزارش تصويري

حجت الاسلام والمسلمين مرتضي اديب يزدي در دومين همايش "حماسه ماندگار 9 دي" گفت: در دفاع از حريم ولايت نبايد مصلحت انديشي كرد و بايد با تمام قدرت از اين حريم مقدس دفاع كرد.

به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي ج.ا.ا. حجت الاسلام اديبي با مقايسه دوران امامت وحكومت حضرت علي (ع) با عصر حاضر گفت: دوره فعلي را از نظر شرايط سياسي و فتنه هاي آن مي توان با دوران بعد از رحلت پيامبر و حكومت اميرالمومنين(ع) قياس كرد كه در آن حضرتش در وادي بي وفايي و تنهايي گرفتار آمد.
حجت الاسلام اديبي ادامه داد: اهداف و ويژگي هاي دوران صدر اسلام در انقلاب اسلامي ما هم بي كم و كاست مطرح است و مشكلاتي كه در آن دوران دامن جامعه اسلامي را گرفت بالطبع دامن انقلاب اسلامي را هم مي گيرد. اديب يزدي با اشاره به حوادث پس از انتخابات سال 88 گفت: ما مي بايست منتظر فتنه هاي بزرگتري نيز باشيم چون خاصيت اين انقلاب همانند دوران صدر اسلام مبارزه با طواغيت و دنيا گرايي است.
اديب يزدي در ادامه با مرور بر حوادث جنگ صفين و مشابهت هاي بصيرت برخي از ياران نزديك حضرت علي (ع) نظير "عمار" با حماسه سازان 9 دي گفت: با برسي تاريخ به ويژه تاريخ تشيع كه از حوادث عجيب و عبرت آموزبسياري برخوردار است در مي يابيم كه چگونه  حضرت عمار صد نفر از ياران سر امام (ع) را در جنگ صفين جمع كرد تا با هم در دفاع از ولايت امير(ع) پيمان مرگ ببندند. ما مي بايست پايداري در دفاع از ولايت را اينگونه به جاي آوريم و بدانيم كه اگر خدايي ناكرده سر سوزني از رهبري جدا شويم خيانتي بزرگ را مرتكب شده ايم.

اديب يزدي در ادامه سخنان خود به فرازهايي از نهج البلاغه اشاره كرد كه در آن با اشاره به فراز " اين عمار" حضرت امير (ع) گفت: حضرت علي (ع) در اين فراز ها ياران خود را كه از دست رفته اند مي خواند كه اين نشان مي دهد در آن زمان ايشان در تنهايي و غربت بودند. حضرت در فرازي از يار با بصيرتش حضرت عمار ياد مي كند و در اوج غربت مي گويد: "اين عمار"؟ يعني "كجاست عمار"؟ و براستي كه حماسه 9 دي پاسخ مناسب به نداي "اين عمار" مقام معظم رهبري بود.