مرکز اسناد و کتابخانه ملی گیلان با حضور دکتر صلاحی افتتاح شد


تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۴/۲۰ - ۱۹:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۷:۳۲:۲۲
مرکز اسناد و کتابخانه ملی گیلان با حضور دکتر صلاحی افتتاح شد
با حضور دكتر اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ، امروز چهارشنبه 21 تيرماه ساختمان مركز اسناد و كتابخانه ملي گيلان افتتاح شد.
با حضور دكتر اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي ، امروز چهارشنبه 21 تيرماه ساختمان مركز اسناد و كتابخانه ملي گيلان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد وكتابخانه ملي ج.ا.ا. در اين مراسم كه استاندار، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، جمعي از فرهيختگان استان گيلان و رئيس مركز اسناد و كتابخانه ملي گيلان حضور داشتند، دكتر صلاحي با اشاره به پيشينه فرهنگي و قدمت تاريخي اين استان گفت: گفت: گيلان مردماتي فرهيخته دارد و اين مركز براي ثبت و نگهداري اسناد و هويت تاريخي آن راه اندازي شده است.
وي با اشاره به وظيفه خطير سازمان در حفظ ميراث گذشتگان گفت: ايران امروز يك جغرافياي سياسي دارد و بسياري از جنبه هاي فرهنگي ما به كشورهاي همسايه پيوند خورده است.
دكتر صلاحي افتتاح مركز اسناد و كتابخانه ملي گيلان را با توجه به عقبه تاريخي اين استان ضروري دانست و افزود: بسياري از اسناد مربوط به گذشته استان گيلان در روسيه و كشورهاي همجوار موجود است و اين مركز مي تواند با استفاده از مورخين و پژوهشگران فعال در استان فهرست كاملي از اسناد قديمي را تهيه كنند.
وي ادامه داد: وظيفه سازمان گردآوري سند و كتاب است و بايد شرايطي براي پژوهشگران ايجاد شود تا زمينه بهره گيري از اين اسناد و انتقال تجربيات فراهم شود.
رئيس سازمان اسناد وكتابخانه ملي در پايان از راه اندازي ساير مراكز استاني براي ثبت و نگهداري اسناد موجود خبر داد.
مهدي سعادتي استاندار گيلان نيز در اين مراسم ضمن ابراز خرسندي از افتتاح اين مركز گفت: سندها نشان دهنده ريشه تاريخي كشور ما هستند و بايد از اين مجموعه اسناد گرانقدر و ارزشمند حفاظت و حراست شود.
وي افزود: بسيار خوشحاليم كه آغازگر نگهداري از تاريخ گذشته گيلان هستيم و حفظ اين تاريخ براي ساخت كشور عزيز و اسلامي لازم است.
سعادتي در پايان گفت: اين مركز براي اطلاع رساني و آگاهي نسل جوان از هويت تاريخي استان گيلان است و اميدواريم شاهد پيشرفت روزافزون آن باشيم.
گفتني است تا كنون مركز اسناد و كتابخانه ملي در استان هاي آذربايجان شرقي، بوشهر، خراسان رضوي، همدان، فارس، يزد، اصفهان ، سيستان و بلوچستان و كرمان راه اندازي شده و استان گيلان به عنوان دهمين مركز اسناد و كتابخانه ملي شروع به فعاليت كرده است.