نخبگان بین المللی قرآن: کتابخانه ملی ایران، موجب سربلندی جهان اسلام است


تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۵/۹ - ۱۹:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۷:۲۶:۳۹
نخبگان بین المللی قرآن: کتابخانه ملی ایران، موجب سربلندی جهان اسلام است
هنرمندان و پژوهشگران بين المللي قرآن در بازديد از سازمان اسناد و كتابخانه ملي كتابخانه ملي با ابراز شگفتي از نظم و انضباط موجود در كتابخانه ملي، آن را موجب غرور جهان اسلام دانستند و ابراز اميدواري كردند روزي كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران مركز توليد و انتشار تفكرات اسلامي در جهان باشد.
هنرمندان و پژوهشگران بين المللي قرآن كريم در بازديد از سازمان اسناد و كتابخانه ملي ايران، با ابراز شگفتي از پيشرفت هاي تكنولوژيك ونظم و انضباط موجود در اين سازمان، آن را موجب سربلندي جهان اسلام دانستند و ابراز اميدواري كردند روزي كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، مركز توليد و انتشار تفكرات اسلامي در جهان باشد.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي ج.ا.ا.  در جريان اين بازديد، هنرمندان و پژوهشگران بين المللي قرآن كريم، درباره فعاليت هاي سازمان با رياست سازمان اسناد و كتابخانه ملي به گفتگو پرداختند. دكتر صلاحي در پاسخ به سوال يكي از هنرمندان پاكستاني در مورد جمع آوري و نمايش آثار هنري اسلامي گفت: يكي از دلايل اصلي برگزاري نمايشگاه بين المللي قرآن كريم در ادوارگذشته نمايش آثار هنري بوده، اما با اين اوصاف سازمان اسناد و كتابخانه ملي از سوي شوراي انقلاب فرهنگي مسئوليت راه اندازي نمايشگاه دائمي فرهنگ و تمدن اسلامي را به عهده گرفته و با راه اندازي اين نمايشگاه، آثار هنرمندان اسلامي به نمايش گذاشته شود.
وي در پاسخ به سوال هنرمند فرانسوي سوري تبار در خصوص فعاليت هاي صورت گرفته براي انتقال آثار مهم گذشتگان به نسل جديد نيز گفت: دو نگاه در سازمان وجود دارد؛ يكي ميراث داري و جمع آوري و صيانت از آنچه كه متعلق به ايران و اسلام است و ديگري ميراث سازي.
وي توليد علم جديد را وجه مهم ميراث سازي توسط سازمان اسناد و كتابخانه ملي دانست و گفت: غربي ها با خيانت به مسلمانان و ايرانيان فرهنگ و تمدن ما را به نام خود ثبت كردند و فرهنگ جعلي ساختند و مثال روشن آن طب سنتي اسلامي است كه به نام طب يوناني ترويج شده است و اين انحرافي است كه در كل تاريخ علم و فلسفه اتفاق افتاده است.
رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي اتمام تصويربرداري از كليه نسخ خطي موجود دركتابخانه ملي تا پايان شهريور ماه و قرار گرفتن آنها در وب سايت سازمان را خدمتي بزرگ به همه انديشمندان مسلمان و غير مسلمان عنوان كرد.
وي در پاسخ به سوالي در خصوص دعوت از كشورهاي اروپايي و غربي براي بازديد از دستاوردها و امكانات شگفت انگيز كتابخانه ملي گفت: ما با بسياري از كشورهاي اسلامي و غير اسلامي نظير انگليس، لهستان، ايرلند، هلند و غيره تفاهم نامه داريم و آنها امكانات ما را ديده اند؛ ولي نمي خواهند باور كنند كه كشوري اسلامي با چنين امكاناتي پا به عرصه فرهنگ و علم گذاشته است.
گفتني است در اين ديدار خطاطان، نقاشان، تهذيب كاران و پژوهشگران علوم قرآني از كشورهاي بنگلادش، پاكستان، هندوستان، سوريه، فرانسه، تركيه، فيليپين، لبنان، غنا، تاتارستان و فلسطين حضور داشتند و از بخش هاي مختلف كتابخانه ملي نيز بازديد كردند.