حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی: افتخار ما این است که دین و مذهب ما در خدمت علم است


تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۱۱/۱۶ - ۲۰:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۶:۲۴:۴۸
حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی: افتخار ما این است که دین و مذهب ما در خدمت علم است
حجت الاسلام و المسلمين كاظم صديقي امام جمعه موقت تهران طي سخناني كه در جشن پيروزي انقلاب اسلامي در كتابخانه ملي ايراد داشت، ضمن برشمردن بركات انقلاب گفت: افتخار ما به عنوان يك مسلمان و شيعه اين است كه دين و مذهب ما در خدمت علم و دانش است.
حجت الاسلام و المسلمين كاظم صديقي امام جمعه موقت تهران طي سخناني كه در جشن پيروزي انقلاب اسلامي در كتابخانه ملي ايراد داشت، ضمن برشمردن بركات انقلاب گفت: افتخار ما به عنوان يك مسلمان و شيعه اين است كه دين و مذهب ما در خدمت علم و دانش است.
به گزارش روابط عمومي سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران، در مراسم جشني كه امروز سه شنبه، ۱۷ بهمن ۱۳۹۱، به مناسبت بزرگداشت سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي ايران در مركز همايش هاي كتابخانه ملي برگزار شد، امام جمعه موقت تهران كه به عنوان سخنران اصلي حاضر بود، با تبريك فرارسيدن ايام الله دهه فجر و تشكر از مسئولان سازمان اسناد و كتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران به پاس نكوداشت اين رويداد مهم و معظم، گفت: انقلاب اسلامي ايران، بركات بسياري براي ما داشته است و بنيانگذار اين حركت عظيم و مردمي براي مردم اين سرزمين، بستري را فراهم كرد كه هم در آن سعادت است، هم علم و هم پيشرفت.
حجت الاسلام صديقي در ادامه با مقايسه انقلاب اسلامي با ساير انقلاب هاي دنيا گفت: اگر روند شكل گيري انقلاب اسلامي را بررسي كنيم، متوجه مي شويم كه هيچ توجيه علمي براي پيروزي آن وجود ندارد و در واقع امام روشن بين و متكي به قدرت خداوند ما به همراه ايمان راستين مردم اين پيروزي را رقم زدند.
صديقي در ادامه با اشاره به ترفندهاي دشمن براي خشن جلوه دادن دين مبين اسلام، بيان داشت: در غرب، اسلام را دين خشونت معرفي كردند و دين ما را با شمشير نشان مي دادند و دنياي شرق كه پز انقلاب مي داد، دين را به عنوان افيون ملت ها قلمداد كرد. در حالي كه امام خميني(ره) آمد و ملت ايران را از اين اسارت فكري آزاد كرد و نشان داد كه دين نه تنها افيون توده ها نيست، بلكه بيدارگر، فريادگر و روشن كننده راه است.
حجت الاسلام صديقي در ادامه سخنان خود با ذكر آيه "نون و القلم" و بيان اين نكته كه در هيچ ديني غير از اسلام به علم تا اين اندازه كه در اسلام به آن اهميت داده شده، اهميت نداده اند، گفت: جامعه اي كه پيشرفت مي كند داراي سه شاخصه اصلي است؛ اول استقلال فرهنگي كه اگر نباشد حتي اگر اقتصاد خوب و پيشرفته هم باشد، باز هم در نهايت، فكر وابسته است؛ دوم استقلال اقتصادي كه درواقع جامعه اي ولو شهيد داده باشد و مجاهد هم داشته باشد، بدون استقلال اقتصادي نمي تواند روي سعادت را ببيند و سوم هم استقلال دفاعي مهم است، چرا كه بايد دشمن را مرعوب كرد تا فكر گستاخي و حمله را از ذهن بيرون كند. چنين جامعه اي جامعه سعادتمند است و اين همان هديه الهي بود كه حضرت امام (ره) براي ملت ما به ارمغان آوردند.
امام جمعه موقت تهران در پايان با ذكر مثالي، به تفاوت وضعيت دانشمندان قبل و بعد از انقلاب پرداخت و گفت: چنانكه بنده خود ديده ام و از بسياري هم شنيده ام در همين دانشگاه هاي كشور اگر استادي قصد خواندن نماز داشت آن را پنهان مي كرد و تفكر قالب چنين القاء مي كرد كه نماز خواندن نعوذبالله كار عبثي است در حالي كه بنده شخصا شنيدم كه دانشمندان برومند و جوان ما كه افتخارآفريني هاي بزرگي در عرصه علوم فضايي و هسته اي و پزشكي آفريدند، اهل نماز شب هستند و اين مسئله يعني سعادتمند شدن مردم جامعه، چيزي است كه به بركت انقلاب اسلامي، خون شهدا و ايثار جانبازان و مبارزان عزيزحاصل شده است.
گفتني است پيش از سخنان حجت الاسلام صديقي، دكتر اسحق صلاحي رئيس سازمان اسناد و كتابخانه ملي، ضمن گراميداشت مقدم امام جمعه موقت تهران، سخناني نيز اظهار داشت كه طي اخبار آتي به اطلاع خواهد رسيد.