پنجمین پادکست کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران منتشر شد


تاریخ انتشار: ۱۳۹۵/۱۰/۷ - ۲۰:۳۰:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۶/۲/۲۸ - ۱:۱۰:۵۱
پنجمین پادکست کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران منتشر شد

پادکست کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران با عنوان "قلب سپیدی در سینه آن" منتشر شد.
پادکست کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران با عنوان "قلب سپیدی در سینه آن" منتشر شد..
به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، پنجمین پادکست کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران با عنوان "قلب سپیدی در سینه آن" در حال و هوایی زمستانی با هدف ترویج و ترغیب کودکان و نوجوانان به مطالعه منتشر شد.
پادکست حاضر با قسمتی از فیلم عروسکی "مهمان ناخوانده" به کارگردانی نصرت کریمی آغاز می شود. این فیلم بر اساس داستان "مهمان های ناخوانده" اثر فریده فرجام ساخته شده است. در ادامه صدای نویسندگان آثار کودک و نوجوان سوسن طاقدیس، افسانه شعبان نژاد، محمدرضا یوسفی و احمدرضا احمدی را می شنوید.
در این شماره صفحاتی از کتاب های "ننه ی پوتی پوتی پنبه" اثر سوسن طاقدیس، "شب یلدا" ازسری فصل های کودکی: زمستان اثر افسانه شعبان نژاد، "بابابرفی" اثر جبار باغچه بان"، "شش غزل از حافظ " از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و "نخودی و بی بی همدم "/ اثر محمدرضا یوسفی گردآمده است.
ضربی خوانی زنده یاد مرتضی احمدی و قطعه هایی از آلبوم های موسیقی "این گوشه تا آن گوشه"، "کلاس اولی ها"، "مداد رنگی"، "نمک"، "بازی های آوازی" و "خواهران غریب" به تناسب کتاب های معرفی شده در پادکست به گوش می رسد.
همچنین محمدرضا یوسفی دو داستان از اثر در دست انتشار خود با موضوع "شب یلدا" را به این پادکست هدیه داده است.
شايان ذكر است پیش از این ، از سری پادکست‌های کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران، «زمین لبخند می‌زند»، «سبزه‌های عید» و «انگار توی قصه‌ای» و "به خاطر لبخندی بر چهره کودکی" منتشر شده بود.
تصویر این شماره پادکست کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران از کتاب "خورشید کرسی بی بی" نوشته سرور پوریا و تصویرگری مانلی منوچهری انتخاب شده است.
برای شنیدن "قلب سپیدی در سینه آن" به کتابخانه ملی کودکان و نوجوانان ایران به آدرس http://icnl.nlai.ir مراجعه كنيد.
پادکست "قلب سپیدی در سینه آن" را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

پادکست (podcast) یا پادپخش، انتشار مجموعه ای از پرونده های رسانه دیجیتال است که توزیع آن در اینترنت با استفاده از فید صورت می گیرد و توسط کاربران معمولا بر روی یک پخش کننده موسیقی دیجیتال قابل دریافت و پخش است که گاه به آن رادیوی اینترنتی گفته می شود.