برگزاری کارگاه آموزشی برنامه حافظه جهانی در استان کردستان –شهرستان سنندج


تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۵/۲۹ - ۱۵:۱:۰
آخرین تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ - ۱۰:۲۰:۵
برگزاری کارگاه آموزشی برنامه حافظه جهانی در استان کردستان –شهرستان سنندج
کارگاه معرفی برنامه حافظه جهانی در تاریخ 24 و 25 مرداد ماه جاری در استان کردستان –شهرستان سنندج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، در این کارگاه دو روزه، بیش از 70 نفر از اساتید و کارشناسان حوزه‌ های کتابداری، موزه، تاریخ، معماری، باستان‌شناسی، مجموعه‌داران خصوصی و علاقه‌مندان به میراث مستند شرکت داشتند. در برنامه افتتاحیه کارگاه  فرماندار استان کردستان، معاون توسعه و رییس اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کردستان و شهرستان سنندج و جمعی از افراد متنفذ محلی حضور داشتند.

مدرسین کارگاه در چندین پنل، ماهیت برنامه حافظه جهانی، اهداف، اهمیت، استراتژیها و دستاوردهای آن در ایران و جهان را بیان کردند و با طرح موضوعات با اهمیت در میراث مستند استان کردستان مانند قرآن تاریخی نگل یا مجموعه نسخ خطی موجود به زبان هورامی، به بحث و گفتگو با شرکت‌کنندگان در کارگاه پرداختند. در این سفر اعضای کمیته ملی حافظه جهانی به همراه شرکت‌کنندگان در کارگاه،  از قرآن تاریخی نگل (در روستای نگل)، بنیاد کردستان‌شناسی، خانه کرد، موزه سنندج و کتابخانه دانشگاه سنندج بازدید کردند.

همچنین در این سفر طرح ایجاد کارگروه استانی برنامه حافظه جهانی در استان کردستان با حضور رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سنندج، تعدادی از اساتید دانشگاه سنندج و مسئولان نهادهای مدنی استان  بررسی شد.

سوسن اصیلی، فریبا افکاری، مژده محمدی از اعضای کمیته ملی حافظه جهانی و عذرا محمدی مسئول دبیرخانه کمیته ملی حافظه جهانی به عنوان مدرس و مسئول در کارگاه آموزشی حافظه جهانی استان کردستان حضور داشتند.